FAQ

Co muszę najpierw zdać - egzamin z języka czy „Life in the UK?

Kolejność nie jest istotna, bo wszystkie dokumenty potwierdzające spełnienie kryteriów do obywatelstwa będą potrzebne dopiero przy składaniu wniosku o obywatelstwo. Musisz jednak pamiętać, że egzamin językowy jest ważny tylko dwa lata. Jeśli minie jego termin ważności przed złożeniem wniosku, to będziesz go musiał zaliczyć ponownie.